Securitatea - un element de baza in afacerile de zi cu zi
Un USB Token de securitate, denumit USB Token pentru autentificare (USB authentication token) este un mic dispozitiv hardware care ii este necesar proprietarului pentru a avea acces la un serviciu. Dispozitivul USB token se poate prezenta sub forma unui smartcard sau poate fi inglobat intr-un obiect de dimensiuni apropiate unei chei. Tokenul USB de securitate ofera un nivel suplimentar de securitate prin metoda cunoscuta sub denumirea "autentificare cu doi factori" (two-factor authentication): utilizatorul are un numar personal de identificare (PIN), care il autorizeaza ca proprietar al unui dispozitiv anume. Dispozitivul genereaza un numar care identifica utilizatorul catre serviciu si ii permite sa se conecteze.
Cititi aici mai multe detalii despre USB Token. >>

Securitate maxima si costuri reduse cu One Time Password Token si OTP Server
Printre avantajele utilizarii solutiei de autentificare cu parola dinamica (One Time Password) se numara usurinta in utilizare, eliminarea dificultatilor de gestiune pentru administratorii de sisteme si securitatea accesului in medii web. Solutia permite accesul controlat in mediile online (vpn, pagini web, aplicatii web, baze de date etc.) in baza parolei dinamice oferite de OTP Token si gestionate de OTP Server. Obtineti securitatea maxima a accesului la site-uri si aplicatii web cu costuri minime.
Cititi aici mai multe detalii despre OTP Token si OTP Server. >>

Carduri inteligente si cititoare de carduri
Cardurile inteligente cu memorie (memory cards) isi regasesc utilitatea in cele mai diverse domenii, in care este solicitata securitatea de nivel inalt a datelor sensibile. Cititorul de card ACR39 poate fi utilizat pentru cardurile cu memorie securizata (SLE, FM). Cititorul indeplineste specificatiile CCID. Modelul de cititor de card ACR39 se utilizeaza foarte simplu si convenabil fara a fi nevoie de instalarea si configurarea unui software specializat pentru utilizatorii finali. Cititorul de card ACR39 ofera suport pentru sistemele de operare: Windows, Linux, Mac OS si Android.
Cititi mai multe detalii despre cardurile inteligente si cititoarele de carduri. >>

 

Crypto Mate EVO

1 images cryptomate evo 1Disponibil in stoc. Detalii aici!

Go to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline